Door te doen creëer je jouw eigen ervaring

Marten volgens anderen

2023: José

Omdat ik vastliep in mijn baan en erg twijfelde over wat ik eigenlijk zocht in een baan, kwam ik bij Marten terecht. Door het traject heb ik inzichten gekregen over wat ik belangrijk vind in een baan en vooral dat ik meer kan dan ik in eerste instantie dacht. Wat ik vooral erg prettig vond was dat Marten een op maat gemaakt traject heeft gecreëerd voor mij. Marten, heel erg bedankt!


2021: Johan

Aanvankelijk had ik mij bij Marten gemeld omdat ik in mijn werk vastliep. Eenmaal aan de slag verlegde Marten als vanzelf, maar wel geleidelijk, de nadruk naar mijn privé situatie en de problemen die ik daar ervaar.
Nu, enkele maanden later, besef ik dat veel handvatten die Marten mij daarvoor aangereikt heeft ook toepasbaar zijn op de werkomgeving.
De sessies heb ik ervaren als zeer hands-on en ik vond het fijn dat Marten zelf met 2 benen op de grond staat.


2020: Willem

Tijdens mijn sessies met Marten heb ik gemerkt dat zelfanalyse vaak niet de juiste analyse is. Ik dacht te weten waar mijn uitdagingen lagen en wat de oorsprong hiervan was. De realiteit bleek anders. Ik kwam erachter dat mijn perceptie over mezelf niet volledig juist was. Vertrouwd, analytisch, creatief, ontspannend, openhartig, zo zou ik de sessies met Marten willen omschrijven. Hij neemt echt de tijd om terug naar het begin te gaan. Hij neemt niet de overhand maar laat jou aan het stuur. Dit zorgt voor veel helderheid en zelfbewustzijn op het gebied van waar je uitdagingen liggen. Ik heb erg veel aan de sessies gehad en daardoor meer innerlijke rust gekregen. Het heeft me ook kracht gegeven knopen door te hakken en meer aan het stuur van mijn leven te staan.


2020: Judith:

Nuchter, openhartig, Analytisch, werkt contextueel, flexibel en creatief!

Wat ik als krachtig heb ervaren in de afgelopen sessies: Wat ik in al onze gesprekken prettig vond, was dat er ruimte was om te zoeken naar de hulpvraag. Ik had dit niet altijd helder voor ogen. Maar het lukte je goed om hierop in te spelen. Hierdoor werden aspecten wel concreter voor mij.


2020: Robert:

Ik heb gemerkt dat Marten zich ontpopte als een zeer bekwaam, sociale, rustige en geduldige en vooral luisterende “well being“ coach.

Hij vaart met je mee en geeft je onderweg stof tot nadenken. De koers bepaal je eigenlijk zelf. En dat vind ik knap. Veel gevoel voor eigenwaarde. Marten zit niet aan het stuur maar zet je op onverwachte momenten te denken. De oefeningen zijn verrassend en divers.

Mooie ervaringen Marten, je hebt me heel erg goed geholpen. Erg bedankt voor de bagage die je mij hebt meegegeven.E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn